2018. aasta filmifestivali kohtuniku, ETV režissööri Elo Seliranna üleskutse osalemaks Tallinna Polütehnikumi Filmifestivalil.

Teha filmi, tähendab näha und lahtiste silmadega. Unistada. Teha teoks. Jätta alles. Mitte miski muu ei ole nii maagiline – sa mõtled välja oma maailma, lood selle ja see – hakkabki elama. Kui varasemalt on see olnud kohutavalt kallis lõbus, siis täna piisab Sul kahest asjast mobiiltelefonist ja ideest. Iseenesest ainult ühest – ideest. Kui see on olemas, küll Sa leiad siis ka kellegi, kellel on telefon, fotokas või kaamera, millega see üles võtta.

Kui Sul on idee – siis pane see kirja – sünnib stsenaarium. Vali, kas see on dokumentaal-, anima-, mängufilm või muusikavideo. Tööta oma stsenaarium läbi, mõtle, kuidas jutustada lugu pildis. Vali oma kangelased. Muuda nad elavateks. Filmi. Monteeri. Helinda. Kannata. Rõõmusta. Anna alla. Ära anna alla. Lase oma unistus lendu – anna ta publikule vaadata ja hinnata. Saada see festivalile.

Jaa, pärast seda pole maailm enam endine, ausõna. Sinust on saanud võlur.

Registreerida 2019. aasta Tallinna Polütehnikumi Filmifestivalile saad siit – http://filmifestival.tptlive.ee/osalejale/!