Neljandat korda toimuva Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali galaõhtu otseülekannet on võimalik vaadata 11. aprillil Tallinna Televisioonis ja Delfi TVs algusega kell 18.10. Pea kahetunnise teleülekande teevad Tallinna Polütehnikumi teleoperaatori õpilased koos neid juhendavate õpetajatega.

Tallinna Polütehnikumi Filmifestival sai alguse 2016. aastal, õpilasesinduse algatusest. Esimesel aastal oli võistlustules vaid kuus oma kooli õpilaste poolt tehtud lühifilmi. Nelja aastaga on filmide arv mitmekordistunud ning esmakordselt on kutseõppeasutuste ja gümnaasiumite õpilaste tööde kõrval võistlustules ka kolme erineva kõrgkooli tudengite võistlustööd.

Tänavu asuvad Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali 2019 võitja tiitlile kandideerima 24 eripalgelist filmi. Välja antakse parima muusikavideo, parima dokumentaalfilmi, parima animatsiooni, parima sketši, parima mängufilmi ja parima tudengifilmi tiitlid.

Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali 2019. aasta kohtunike kogusse kuulusid: TTV juhatuse liige Revo Raudjärv, ETV režissöör Krista Rannamäe, operaator Margus Malm ning armastatud näitlejad Aarne Soro (teater Ugala), Tambet Tuisk ning Andrus Vaarik (Tallinna Linnateater).

Lisaks kohtunikele on võimalik oma sõna sekka öelda ka televaatajatel – Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali 2019 võitja otsustavad publik saalis ja otseülekande vaataja SMS hääletuse teel.

Tallinna Polütehnikumi Filmifestivalile panevad oma õla alla peatoetaja Overall Eesti AS, ametlikud meediapartnerid Tallinna Televisioon ja Delfi TV ning sponsorid: Tehnoturg-T, Energia Avastuskeskus, Escape, Megazone, Tallinna Linnateater, Pizzakiosk, Tallinna Teletorn, Kino Sõprus, Nõmme Seikluspark ning Filmimuuseum.

Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali 2019 korraldavad TPTFF’19 korraldusmeeskond, kuhu kuuluvad kooli aktiivsed õpetajad ja õpilased.

Tallinna Polütehnikumi Filmifestivali ametlik kodulehekülg: https://filmifestival.tptlive.ee/

Täiendavat infot ka: https://www.facebook.com/tptfilmifestival/